Nejrozshlej strnka o serilu Ptel - Friends v R.

CZ titulky k UNCUT verzím + torrent

Zajímavá videa, hudba atd. okolo seriálu Přátelé.

Re: CZ titulky k UNCUT verzím + torrent

Odeslatod evolva v Pon 31. Srp 2009 22:12:51

ale když vidíš že za měsíc ani ne 2 serie hotovy :( tak to trvá opravdu dlouho, škoda :( ale tak aspon něco ....
evolva
Kolemjdoucí

Odeslatod Sasa2002 v Pon 31. Srp 2009 22:33:35

evolva napsal:ale když vidíš že za měsíc ani ne 2 serie hotovy :( tak to trvá opravdu dlouho, škoda :( ale tak aspon něco ....

Ber to tak, že by taky nemuselo být nic. :) Ale jinak UNCUT verze doporučuji. Pokus si seriál viděla už v CZ tak snad ani titule nepřebuješ. :)
Sasa2002
Administrátor

Odeslatod AsPMaN v Pon 31. Srp 2009 23:32:21

evolva napsal:ale když vidíš že za měsíc ani ne 2 serie hotovy :( tak to trvá opravdu dlouho, škoda :( ale tak aspon něco ....

Ehm, nechci te zklamat, ale "ani ne dve serie" mame hotovy za vice jak rok :D Bohuzel delani titulek je vetsinou vysada lidi, kteri se nudi a tak chteji zabit cas. Ja i Schrimp jsme bohuzel ti nepravi (tedy nemohu mluvit za Schrimpa). Alespon ja mam v posledni dobe tolik prace, ze kdyz mam trochu volneho casu, tak bohuzel nemam chut ani naladu na dalsi psani na klavesnici. Snazim se co nejvice pomoci pri prekladu, ovsem neni to snadne a i ja potrebuji nejaky ten volny cas. Jiz delsi dobu se snazime najit nekoho kdo by me mohl nahradit (ci spise z vetsi casti doplnit), aby se to trochu rozjelo, ovsem nedostavame zrovna tisice nabidek na spolupraci. Mysleli jsme, ze kdyz zacneme titulky tvorit, ze se spousta lidi pripoji, bohuzel zbyli jsme jen dva a to neni zrovna idealni. Kazdopadne predpokladany datum dokonceni titulku k Uncut verzim je cca rok 2017 (tedy zhruba rok pred realnym datem vydani oficialnich CZ DVD Friends) :D
"Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards." - Soren Kierkegaard
AsPMaN
Friendsmanik 2. tř.

Odeslatod evolva v Úte 01. Zář 2009 21:48:38

no, cz je znám cely no :D ..... ale cz titulky chci k tomu, abych nějak pochytila vyznam ... jinak uncut verzi mam zatim jen první serii a kousek druhy, když sem zjistila že nejsou titule, tak sem přestala sosat :)

jinak fakt nej verze, co sem videla.
evolva
Kolemjdoucí

Odeslatod Sasa2002 v Úte 01. Zář 2009 21:51:05

evolva napsal:no, cz je znám cely no :D ..... ale cz titulky chci k tomu, abych nějak pochytila vyznam ... jinak uncut verzi mam zatim jen první serii a kousek druhy, když sem zjistila že nejsou titule, tak sem přestala sosat :)

jinak fakt nej verze, co sem videla.

Jednou se titulky určitě dodělaj. :) Pokusíme se někoho sehnat, kdo by pomohl.
Sasa2002
Administrátor

Odeslatod evolva v Úte 01. Zář 2009 22:23:34

snad to vyjde no :)
evolva
Kolemjdoucí

Odeslatod Hero v Ned 06. Zář 2009 19:17:42

Mám pro překladatele takovej návrh - na titulky.com jsou přečasovaný titulky na prvních 5 serií(tuším, že u jedné z nich to sice není Uncut, ale všechny z nich jsou DVD-rip), pokud by se web nějak domluvil s autorem těch titulků(nebo to kdyžtak zkusím vyřešit já, když na to kejvnete), tak je sem můžem nahodit a vy jednou za čas místo 2.serie budete přidávat serii šestou, což by celej proces celkem urychlilo.. Je to jen návrh, ale myslím si, že nemusíte nutně dělat titulky na serie, které už titulky mají:) Dejte vědět, co si myslíte:).
Hero
Kolemjdoucí

Odeslatod sagittario v Pon 07. Zář 2009 8:59:06

Paráda díky za titulky, chci se zeptat nemá někdo anglické titulky k těmhle verzím k všem sezonám? Pokud jo, mohl by mi to poslat na simicek.jan@gmail.com
Díky byl bych moc vděčný
sagittario
Kolemjdoucí

Odeslatod Schrimp v Stř 09. Zář 2009 20:37:37

Hero napsal:Mám pro překladatele takovej návrh - na titulky.com jsou přečasovaný titulky na prvních 5 serií(tuším, že u jedné z nich to sice není Uncut, ale všechny z nich jsou DVD-rip), pokud by se web nějak domluvil s autorem těch titulků(nebo to kdyžtak zkusím vyřešit já, když na to kejvnete), tak je sem můžem nahodit a vy jednou za čas místo 2.serie budete přidávat serii šestou, což by celej proces celkem urychlilo.. Je to jen návrh, ale myslím si, že nemusíte nutně dělat titulky na serie, které už titulky mají:) Dejte vědět, co si myslíte:).

Čau, tak nevím jestli jsem špatně hledal nebo ne, ale na titulky.com jsem našel titulky na verze JOG, my vytváříme na verze SAiNTS, první řadu jsem tam nenašel vůbec, druhá tam je, ale nesedí, tak samo třetí řada... čtvrtá a pátá řada se zdá být v pohodě - sedí i s přeloženými Uncut scénami, ale pátá řada tam není kompletní, takže asi budeme pokračovat normálně v titulkách a až dojdeme k čtvrte řadě, tak to budeme řešit... bohužel já to mám teďka hodně bojové a moc se k tomu nedostanu, původně měla být hotová druhá řada do konce srpna, to už se nepovedlo, tak se pokusíme aspoň co nejdříve... mějte s námi trpělivost :)
Obrázek
Schrimp
Friendsmanik 3. tř.

Odeslatod Schrimp v Ned 11. Říj 2009 16:32:58

Update: Přidány titulky k dvojdílu 212-213 - The One After The Superbowl / Joeyho ctitelka... o překlad s časováním a i o korekci jsem se postaral já
Obrázek
Schrimp
Friendsmanik 3. tř.

Odeslatod dorfl v Čtv 10. Pro 2009 8:32:48

Tušíte někdo, nebo máte vyzkoušené, že tyto právě tvořené titulky pasují na v létě vydanou verzi 40 DVD BOX setu?

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASI ... ROKL5A1OLE

Nechci koupit něco, k čemu není naděje na titulky.
dorfl
Kolemjdoucí

Odeslatod House v Pát 25. Čer 2010 18:22:32

Prosím váš kedy už budú titulky na ďaľšie série, malo to byť už minulý rok ale odvtedy sa to vôbec nepohlo, prosím už to dokončite.
House
Kolemjdoucí

Odeslatod House v Pát 25. Čer 2010 20:11:58

Prosím vás aj keď to potrvá ešte nejaký čas, tak aspoň mi dajte nejakú odpoveď prosím.
House
Kolemjdoucí

Předchozí

Zpět na Download