Rossík napsal:Hele lidi, porad se tu bavime o nekaych nezkracenych verzich Pretel. Kde je sezenu, treba i anglicky s titulkama???
Rossík napsal:Hele lidi, porad se tu bavime o nekaych nezkracenych verzich Pretel. Kde je sezenu, treba i anglicky s titulkama???
clayman napsal:ten odkaz mi nejde spustitskuste niekto ci vam to ide...
Jelyly napsal:prosim vas co je to vubec ten Uncut a kde se to da sehnat nebo stahnout???
včelka napsal:Jelyly napsal:prosim vas co je to vubec ten Uncut a kde se to da sehnat nebo stahnout???
Pro televizi jsou verze kratší, uncut je víceméně verze nesestříhaná. Až si koupíš DVD Přátel, tak tam budeš mít uncuty...je to takový bonus:-)) A stáhnout se to dá přes torrenty.
pemap napsal:včelka napsal:Jelyly napsal:prosim vas co je to vubec ten Uncut a kde se to da sehnat nebo stahnout???
Pro televizi jsou verze kratší, uncut je víceméně verze nesestříhaná. Až si koupíš DVD Přátel, tak tam budeš mít uncuty...je to takový bonus:-)) A stáhnout se to dá přes torrenty.
Jak to víš, že tam budou? Nikde jsem se nedočetl, že by tam chtěli dát dvě verze (klasik tv + uncut)
včelka napsal:pemap napsal:včelka napsal:Pro televizi jsou verze kratší, uncut je víceméně verze nesestříhaná. Až si koupíš DVD Přátel, tak tam budeš mít uncuty...je to takový bonus:-)) A stáhnout se to dá přes torrenty.
Jak to víš, že tam budou? Nikde jsem se nedočetl, že by tam chtěli dát dvě verze (klasik tv + uncut)
Pochopila jsem to tak, že to bude v bonusech...tak asi ne. Ale to nám určitě řekne Henry, jak to vlastně je![]()
Achiles napsal:Zdravím lidi, chtěl jsem se zeptat když chci sosat z rapidu třeba např ty uncut Přátele tak musím mít premium?nebo ne?
Croven napsal:Ahojte,nenasli ste niekto niake forum,alebo dobry torrent s dvd-ripmi friendov? ale nie uncut verzie,lebo ja ich hladam uz druhy den a vsade je uncut,alebo dabovanedakujem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník